LIDT OM…

Tanken bag Hansen Design – og lidt om min baggrund

Da jeg besluttede at blive selvstændig rådgiver inden for storkøkkener, var det med tanken om at kunne hjælpe og støtte brugere og indkøbere af blandt andet maskiner og udstyr til madproduktionen samt rådgive om den bedst mulige indretning af køkkenet og alle de nødvendige funktioner, der er i forbindelse med dette.

Gennem en solid baggrund inden for branchen har jeg set og oplevet lidt af hvert. Derved har jeg erfaret, hvilke opgaver og spørgsmål der kan være i forbindelse med indretning og/eller rådgivning af et godt og funktionelt storkøkken. Ud fra dette var det ikke svært at tage beslutningen om at starte Hansen Design – indretning og rådgivning.

**Men hvordan startede det?**
Efter uddannelse som elektriker fulgte uddannelse inden for køleteknik, og derefter jobbet som servicetekniker inden for storkøkkener.

Efter nogle år skiftede jeg til salg af løst udstyr og maskiner til storkøkkener rundt om i landet.
Efter et par år ændrede min interesse sig fra rent salg til også at omfatte indretning og rådgivning.

Gennem de følgende år kom der mere og mere fokus på selve indretningen af et funktionelt storkøkken, og derved også på, hvordan den daglige drift og produktion i et storkøkken skal fungere for at kunne yde det optimale med de maskiner og det udstyr, der er til rådighed.

Økonomien og miljøet er også en vigtig faktor i den daglige drift, så det er også et af mine fokuspunkter den dag i dag.

En grundlæggende tanke for rigtig rådgivning er altså “det rigtige værktøj til den opgave, der skal løses.”
Du behøver jo ikke en stor ovn, hvis du skal lave mad til 10 personer.

Selve indretningen af et funktionelt produktionskøkken har siden min start i branchen interesseret mig, da jeg mener, at flowet i enhver madproduktion er en forudsætning for at kunne levere et godt slutprodukt til tiden og til den rette pris.
Alt dette samtidig med, at personalet har ordentlige forhold at arbejde under, og at de produktionsmaskiner, der anvendes, belaster miljøet så lidt som muligt.

40 års erfaring

God rådgivning bygger på viden, erfaring og tillid samt på, at der tages højde for både kortsigtede og langsigtede konsekvenser.
Det betyder samtidig, at rådgiveren lytter til kundens behov, analyserer situationen grundigt og giver sin ærlige, gennemsigtige og uafhængige vejledning, der er i kundens bedste interesse.

RÅDGIVNING
OPMÅLING
TILBUDSKONTROL
INDRETNING
PLANLÆGNING
PROJEKTSTYRING

Mit engagement

PROJEKT GENNEMGANG

Herunder udveksling af ønsker og idéer.
Dette er samtidig en kreativ proces, som vil danne fundament for et godt projektet.

BESKRIVELSE OG TEGNING

En projektbeskrivelse med angivelse af nødvendigt udstyr, samt en indretningstegning i 3D giver det bedste grundlag til et godt resultat.

FÆRDIGGØRELSE

Efter projektet er afsluttet og køkkenet er klar til drift, foretages en grundig gennemgang samt vejledning og instruktion af personalet i daglig drift.

Mine forpligtelser

Jeg forpligter mig til at opretholde de mest skattede værdier i hvert projekt og hver opgave.

Det betyder bl.a., at jeg sørger for, at produktionskøkkenet indrettes med det mest optimale workflow, samtidig med at diverse regler og krav inden for arbejdsmiljø, veterinære forhold samt brand-, bygnings- og installationslovgivning overholdes.

Aftaler og tidsfrister overholdes – det er en mærkesag for mig.

FÅ ET TILBUD

Prisen afhænger af opgaven og aftales derfor fra sag til sag.
Kontakt mig, så finder vi den løsning der passer til din opgave.